Składniki:
2 rozkłócone jajka
1 łyżka jogurtu greckiego ) 5
1 łyżka drobno pokrojonej czerwonej papryki
1 łyżeczka drobno pokrojonego selera naciowego
kilka listkow kolendry
2 łyżki mrożonego groszku
9 g sera stilton
na "krem"
100 g jogurtu greckiego 0%
1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
1/2 łyżeczki suszonych pomidorow ( wiórki)
Wykonanie:
Do foremek papierowych włożyc przygotowane warzywa, posypać serem pieprzem i zalać mieszanką jajeczną.
Ja piekłam w maszynce do mini babeczek ok 15 minut.
Połowę jogurtu wymieszać z koncentratem pomidorowym i suszonymi pomidorami. Przełożyc do rękawa cukierniczego i wyciskać rozetki. Ja użyłam Wilton 2 D
Pyszne babeczki
OdpowiedzUsuń