Zdrowe talerze
środa, 10 lutego 2016
Sledziowe "pawie oczko" - tatar sledziowy
Tatar ze sledzia z musztarda miodowa.
1 sledz drobno pokrojony wymieszac z lyzeczka musztardy miodowej+lyzeczka miodu,lyzeczka soku z limonki,pieprz,chilli.
Do tego papryka,sparzona wrzatkiem cebula,ogorek kiszony,koperek i zoltko
2 komentarze:
Anonimowy
17 marca 2018 16:05
Ładnie i apetycznie wygląda.muszę zrobić i przekonać się czy dobrze smakuje.☺
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Zdrowe Talerze
17 marca 2018 16:18
Polecam :)
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ładnie i apetycznie wygląda.muszę zrobić i przekonać się czy dobrze smakuje.☺
OdpowiedzUsuńPolecam :)
Usuń